Magánéleti és üzleti nyomozások

 

Mobil: 20/356-8920

Szerződéskötés folyamata

Kapcsolatfelvétel és személyes találkozó

 

Ön által felénk kezdeményezett írásbeli - haiszky@magannyomozo.eu - vagy telefonos  +36-20/356-8920 megkeresés után egy kölcsönösen megfelelő időpont egyeztetés után, irodánkban (1132 Budapest, Váci út 54. 5/1.), nyugodt körülmények között megtörténik az első személyes találkozó és megbeszélés.

 

Tényállás, illetve az Ön által kívánt cél tisztázása

 

A személyes találkozón Ön elmondja, hogy milyen kérdéssel, megoldandó helyzettel állunk szemben, tisztázzuk a tényállást, valamint azt, hogy milyen célt szeretne Ön elérni.

 

Az elmondottak alapján az én részemről is felmerülnek kérdések, majd ezek tisztázása után lehet tovább lépni a megoldás felé. Ez azért nagyon fontos, mert az Ön által ismertetett tények és elérendő célok alapján kell eldönteni, hogy a kívánt cél az ismertetett tények, szakmai elvek és a vonatkozó törvényi szabályozás figyelembe vételével reálisan hogyan, milyen módszer alkalmazásával érhető el, annak mi az időbeli, pénzügyi vonzata, jogi következménye stb.

 

Természetesen fontos dolog, hogy Önnek legyen elképzelése az üggyel és meglévő probléma megoldásával kapcsolatban, de gyakran az emberek tévesen ítélik meg saját helyzetüket, érdekeiket, a problémák megoldási lehetőségeit is - sokszor barátoktól-rokonoktól, munkatársaktól és egyéb jól értesült személyektől megalapozatlan, téves információkat kaptak - így gyakran találkozok olyan helyzetekkel, amikor az érdemi továbblépéshez, elsőként tisztázni kell ezeket az elképzeléseket, az elképzelések alapjait.  

 

Meglátásom és eddigi tapasztalatom az, hogy a jó és korrekt szakember azt is nyíltan elmondja Megbízójának, hogy mi az, amit nem lehet vagy nem érdemes elvégezni, elvégeztetni - természetesen érvekkel alátámasztva - hiszen többféle törvényi, illetve ésszerűségi, érdekbeli határai is vannak az elvégzendő munkának, ráadásul ez a vélemyény nem minden esetben egyezik meg azonnal a Megbízó elképzeléseivel.

 

    1 / 2  Következő >  Utolsó >>