Magánéleti és üzleti nyomozások

 

Mobil: 20/356-8920

Titkok, történetek, érdekességek

Hungarian intelligence services can observe virtually any digital communication

Hungarian intelligence services can observe virtually any digital communication. There is a wide range of people involved, regardless of whether they are Hungarian or foreign. Most free and paid, web or mobile, voice or video-based communications, email, chat, and social media are affected.

2017.06.20

The importance of secret phone numbers, call lists, sms with private detective eyes.

Almost every day, at least 2-3 phone inquirers are looking for partner loyalty issues, and I usually receive 1-2 emails per week for subscribers of secret phone numbers, husband and wife, occasionally lover, baby calls from their mobile phones or incoming call lists, Sms messages and other related data.

2017.06.05

The proof of infidelity, types of relationships with private detective eyes

Many of the interested people wanted to give a private detective mandate - mostly ladies - because they only presume that there is a third person in their existing relationship, so I should prove to them that their pair has no external relationship.

2017.06.04

Szóbeszéd egy új magánnyomozói törvényről

Az elmúlt időszakban hallani olyan híreket, hogy készülőben van egy új, kifejezetten a magánnyomozást szabályozó törvény.

2017.04.27

Hűtlenség bizonyítása, viszonyok típusai magánnyomozó szemmel

Az érdeklődők közül többen arra szerettek volna adni magánnyomozói megbízást, - főleg hölgyek - hogy mivel csak vélelmezik azt, hogy meglévő, állandó kapcsolatukban egy harmadik személy is jelen lehet, ezért bizonyítsam be azt Nekik, hogy párjuknak nincs is külső kapcsolata, mert akkor kiderül, hogy feltételezésük alaptalan és így megnyugodhatnak.

2017.03.19

Egy magánnyomozó vállalási ára, mértéke, oka, árképzési elvei

Az elmúlt időszakban több írásos, illetve telefonos megkeresést kaptam, amik tényleges magánnyomozó feladatokat érintettek – figyelés, követés, illetve általános adatgyűjtés témakörében. A megbeszélések során az ügyfelek egy részének a kérdései az árképzés módszerére, a magánnyomozó munkák vállalási árainak mértékére, illetve annak okaira fókuszáltak.

2017.02.16

A terrorhálózatok tagjait nem kell menekültként kezelni

Elutasítható a menedékjog iránti kérelem, ha a kérelmező terrorista hálózat tevékenységeiben vett részt, és nem szükséges, hogy a menedékkérő személyesen terrorcselekményeket

2017.01.31

Litvániában megtiltották egy adatközpont megépítését, mert orosz kémkedéstől tartottak

Az országban törvény engedélyezi, hogy letiltsanak akár magánberuházásokat is, ha nemzetbiztonsági szempontból veszélyesnek látja a kormány.

2017.01.11

Gondolatok a terrorizmusról - ZMNE

A terrorizmus napjaink állandó veszélyforrása lett, amely szervezetében, módszerében folyamatosan fejlődik, és gyorsan alkalmazkodik a megváltozott körülményekhez. Tudományosan bizonyított, hogy a terrorizmus ellen nincs teljes védelem, csupán a terrorcselekmények megelőzésével kapcsolatos elméleti és gyakorlati munka módszereit lehet tökéletesíteni. Napjainkra az is világossá vált, hogy a korábban létrehozott szervezetek, működési folyamatok, alkalmazott módszerek nem, vagy csak csekély mértékben eredményesek a terrorszervezetekkel szemben. Továbbá, a demokratikus rendszerek és a velük összekapcsolható vívmányok nagyon könnyen sebezhetőek.

2016.12.21

    1 / 36  Következő >   Utolsó >>