Magánéleti és üzleti nyomozások

 

Mobil: 20/356-8920

Bemutatkozom, valamint néhány gondolat a magánnyomozásról

Haiszky Ernő Zoltán magánnyomozó vagyok, egyéni vállalkozóként önálló magánnyomozói szakmai tevékenységemet az egyik nemzetbiztonsági szolgálatnál, hivatásos jogviszonyban eltöltött több, mint másfél évtizednyi szolgálati idő után, 2004-ben kezdtem meg. Vállalkozásom a magánnyomozó szolgáltatások teljes körét nyújtja ügyfeleim részére, amely sikere a volt munkahelyemen megszerzett saját szakmai, jogi területen, pedig feleségem, Dr. Barna Edina több, mint tizenöt éves egyéni ügyvédként eltöltött tapasztalataira és magas fokú szaktudására épül.

Ügyvéd háttér

 

Véleményem és célkitűzésem az, hogy egy magánnyomozó jó szaktudással és hozzáállással, a partnerek megfelelő megválasztásával és a velük történő együttműködéssel elérhető az átlagosnál kiemelkedőbb, a megbízók által elvárt hatékony, megbízható, hiteles munkavégzés.

 

Természetesen tagja vagyok a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarának, rendelkezek a szükséges rendőrhatósági engedélyekkel, felelősségbiztosítással.


Néhány gondolat a magánnyomozásról

 

A magánnyomozó megbízási szerződés keretében, szolgáltatásként, szakmai munkájával közreműködik - Magánnyomozói szolgáltatások - megbízója jogos érdekeinek érvényesítése érdekében, így adatokat gyűjt, ellenőriz, eseményeket derít fel és dokumentál, vagyis hiteles információkat biztosít megbízója, vagy annak jogi képviselője számára, akik a megszerzett adatokkal, azok elemzésével, a következtetések figyelembevételével tudnak megalapozott döntéseket hozni üzleti vagy a magánéleti területet érintő kérdésekben egyaránt.

 

Minden tiszteletem a társadalom törvényes működése érdekében tevékenykedő nyomozóhatóság állományának, de a magánnyomozó munka egy szakmailag ugyan hasonló, de mégis másfajta, pénzügyi és bizalmi alapokon működő nyomozati, felderítő, elemző, értékelő munka.  

 

    1 / 2  Következő >  Utolsó >>