Magánéleti és üzleti nyomozások

 

Mobil: 20/356-8920

Két szakma, egy iroda, egy cél

Feleségemmel, Dr. Barna Edina ügyvéddel Magyarországon elsőként kezdtük el a magánnyomozó  és az ügyvéd szakma szolgáltatásait közösen, egy irodán belül biztosítani az érdeklődők számára, amelyek természetesen nem minden esetben, de a legtöbb alkalommal közösen alkalmazva érik el a kívánt eredményt.

 

Az elmúlt évek szakmai együttműködése széleskörű tapasztalatokat, (polgári, illetve büntető ügyekben) jó eredményeket, elégedett, visszajáró ügyfeleket, (egyéni, illetve céges) adtak és igazolták az ügyvéd-magánnyomozó szakma együttes érvényesülését és létjogosultságát.


Biztosak vagyunk szaktudásunkban, tapasztalatunkban, saját részemről az egyik nemzetbiztonsági szolgálat, operatív részlegénél szerzett szakmai, továbbá 14 éves magánnyomozói gyakorlatomban, személyes képességeimben, a velem közösen dolgozó szakemberek hozzáértésében.

 

Irodatársam-üzlettársam és egyben feleségem, Dr. Barna Edina egyéni ügyvéd olyan független szakember, aki a túlzsúfolt jogi szolgáltatások piacán több szakterületet is érintő tanácsadással-képviselettel, ügyfélközpontú szemlélettel látja el munkáját, így az Ön életében felmerülő magánjellegű vagy vállalkozással kapcsolatos szakmai kérdéseire megalapozott válaszokat adunk.

 

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy közöljük azt is, hogy az adott ügy milyen kockázati elemeket tartalmaz, és ezek az Önnek megfelelő eredmény elérését hogyan befolyásolják.

 

Amennyiben a röviden leírtak alapján felkeltettük érdeklődését, akkor a fentiekről meg is győződhet egy személyes megbeszélés, konzultáció keretében, mely természetesen Önt nem kötelezi arra, hogy megbízást adjon ügyének bármely szakmai területen történő intézésében.

 

Szakmai tevékenységemről, azok részleteiről a főoldalon lévő Magánnyomozói szolgáltatások menüpontban talál információkat.  

 

 Magánnyomozói megbízás létrejöttének lépései