Magánéleti és üzleti nyomozások

 

Mobil: 20/356-8920

Ügyvédi háttér

Dr. Barna Edina ügyvéd                               

 

Iroda: 1132 Budapest Váci út 54. V/1.

Telefon/fax: +36-1-239-9447

Mobiltelefon: +36-30/9488-468

Email: iroda@drbarnaedina.hu

Ügyfélfogadás: Előzetes egyeztetés alapján

 

Irodatársam-üzlettársam és egyben feleségem, Dr. Barna Edina egyéni ügyvéd olyan független szakember, aki a túlzsúfolt jogi szolgáltatások piacán több szakterületet is érintő tanácsadással-képviselettel, ügyfélközpontú szemlélettel látja el munkáját.

 

Az elmúlt évek egyéni munkája, valamint szakmai együttműködésünk széleskörű tapasztalatokat, (polgári, illetve büntető ügyekben) jó eredményeket, elégedett, visszajáró ügyfeleket, (egyéni, illetve céges) referenciákat adtak és igazolták az ügyvéd-magánnyomozó szakma együttes érvényesülését és létjogosultságát. A magánnyomozói munkát többek között mind a céges, mind a válóperes - vagyonkutatás-vagyonfelmérés,  társkapcsolati problémák, különböző csalásokkal kapcsolatos ügyek, gazdasági társaságok vizsgálata jogi megítélése kapcsán támogatom.

 

Tapasztalataink és ügyfeleink visszajelzései azt mutatják, hogy az ügyvéd-magánnyomozó szakma „egy irodában” történő együttműködése előnyös mindkét szakterület, de legfőképpen az ügyfelek részére. – Ügyvéd-magánnyomozó munkakapcsolata

 

Szakterületek

 

Családjog

- Valamennyi családjogi kérdésben jogi tanácsadás és képviselet perenkívüli egyeztetés, szerződéskötés, illetve peres eljárás során, így:

- Házasság felbontása (kinek felróhatóan, azaz a hibájából kerül erre sor, van-e ennek, és milyen esetekben jogi jelentősége)

- Gyermekelhelyezés (egyik vagy másik szülőnél, illetve - lehetőség esetén közös szülői felügyelet megvalósítása szerződéssel, vagy bíróság egyezségkötéssel)

- Gyermekelhelyezésre vonatkozó korábbi egyezség vagy döntés megváltoztatása iránti eljárás 

kapcsolattartás a gyermekkel (a joggyakorlat és az ügy egyéni keretei között ennek "személyreszabott" kialakítása, peres képviselet, vagy lehetőség esetén szerződés és bírósági egyezség megkötése)

- Gyermektartás (ennek ésszerű mértéke meghatározása)

- Gyermektartásra vonatkozó korábbi egyezség vagy döntés megváltoztatása iránti eljárás

- Utolsó közös lakás használata (erre ki, milyen alapon és pénzügyi feltételek mellett jogosult)

- Ingó vagyon megosztása

- Ingatlanvagyon meosztása ( ennek keretében a közös vagyon megosztása mellett, illetve körében különvagyoni igények érvényesítése szerződéses formában, vagy perben)

- Házastársi tartás (erre ki, milyen feltételek mellett lehet jogosult)

 

Büntető ügyekben képviselet

- Sértetti, illetve elkövetői oldal meghatalmazotti jogi képviselete, ennek keretében:

- Előzetes jogi tanács adása

- Feljelentés elkészítése, és a sértett képviselete

- Védelem ellátása fogvatartottak és szabadlábon védekezés esetében

- Fogvatartottakkal személyes, telefonos és postai úton történő kapcsolattartás, az érintettek rendszeres tájékoztatása az ügyről.

 

    1 / 2  Következő >  Utolsó >>